Треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери няма да може

...
Треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери няма да може
Коментари Харесай

Куп отсъстващи за ПСЖ, но Неймар ще е на линия срещу Лил

Треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери няма да може да употребява няколко съществени играчи за идното посещение на Лил през днешния ден. В групата от 18 футболисти не попаднаха Килиан Мбапе, Адриен Рабио и Юлиан Дракслер.

Мбапе е осъден за този дуел поради аления картон, който получи в срещата с Рен за Купата на лигата през седмицата. Наказанието му даже може да бъде увеличено, откакто изгонването му бъде прегледано от Дисциплинарната комисия идващия четвъртък.

Дракслер пък се оплаква от болки в гърба още от мача с Монпелие предишния уикенд и заради тази причина пропусна и гостуването на Рен през седмицата. Той към момента не е възобновен и треньорският щаб ще му даде спомагателна отмора.

Рабио пък получи травма на бедрото на една от последните тренировки. Лекарите на отбора са решили, че положението му не е задоволително положително, с цел да пътува за днешния дуел.

Все отново за треньора Емери има и добра вест и тя е за завръщането в състава на опитните бранители Даниел Алвеш и Тиаго Силва. Първият изтърпя наказването си от три мача за получения червен картон при загубата с 1:2 от Лион. Вторият пък е възобновен от травма и също попадна в листата на наставника.

До през вчерашния ден имаше подозрения за присъединяване на Неймар в дуела. Той също лекуваше контузия и не бе ясно дали ще бъде в положение да играе против Лил, само че очевидно положението му е задоволително положително и той също бе включен в групата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР