Треньорът на Пари Сен Жермен - Маурисио Почетино, е влошил

...
Треньорът на Пари Сен Жермен - Маурисио Почетино, е влошил
Коментари Харесай

Почетино бил против привличането на Меси, Рамос и Донарума

Треньорът на Пари Сен Жермен - Маурисио Почетино, е влошил връзките си с клубното управление и по-специално със спортния шеф на парижани Леонардо. Причината за това е звездната лятна селекция, след която в клуба бяха привлечени играчи като Лионел Меси, Серхио Рамос и Джалуниджи Донарума.

Според " Goal " аржентинецът освен не е желал нито един от тримата, а даже е упорствал пред управлението съставът да бъде сведен. Всъщност ПСЖ реализира единствено един непрекъснат произлязъл трансфер – на Митчъл Бакър. Освен упоменатото звездно трио, в ПСЖ пък бяха привлечени още Жоржиньо Вайнладум, Нуно Мендеш и Ашраф Хакими.

Това недоразумение е една от аргументите, заради които Почетино желае да напусне клуба след края на сезона. Другата е, че аржентинецът желае да се завърне във Висшата лига и да поеме Манчестър Юнайтед. В последните дни медиите в Англия настояват, че играчите на „ алените дяволи “ желаят точно някогашният управител на Тотнъм да поеме тима след края на сезона.

Напускането на Почетино значително зависи от това дали ПСЖ ще се разбере със Зинедин Зидан. В началото на месеца „ Екип “ разгласи, че Зизу към този момент е споделил „ да “ и е ясно, че той ще е новият треньор на парижани. Според други източници обаче Зидан към момента не дал финален отговор, макар че е водил диалози с управлението на ПСЖ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР