Треньорът на Пари Сен Жермен - Луис Енрике призна след

...
Треньорът на Пари Сен Жермен - Луис Енрике призна след
Коментари Харесай

Луис Енрике след загубата от Ница: Всички трябва да се подобрим, аз също

Треньорът на Пари Сен Жермен - Луис Енрике призна след загубата на отбора му от Ница с 2:3, че противникът е стигнал до триумфа изцяло справедливо. Специалистът се зарече, че ПСЖ ще покаже по-добра игра във вторник (19 септември), когато тимът ще се изправи против Борусия (Дортмунд) на старта на груповата фаза в Шампионска лига.

" Поздравления за Ница, техния треньор и играчи за успеха. Успехът им е изцяло подобаващ. Те бяха по-опасни в офанзива от нас. Днес съм по-щастлив, в сравнение с след успеха против Лион с 4:1, тъй като видях по какъв начин играчите се бориха до последната минута. Всички би трябвало да се подобрим, като стартираме с мен.
Ница заслужи успеха си. Не се тормозя, видях по какъв начин почитателите ни подкрепяха при резултата 1:3. Ще играем по-добре във вторник, оптимист съм ", сподели Енрике, представен от L`Equipe.

ПСЖ има 8 точки е на 3-то място във френската Лига 1, като това е най-слабият старт на сезона в шампионата за парижани в ерата на катарските притежатели, които имат клуба от 2011 година.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР