Треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике е уверен, че

...
Треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике е уверен, че
Коментари Харесай

Луис Енрике се зарече да отстрани Барселона от Шампионска лига

Треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике е убеден, че тимът му може да победи Барселона в реванша и да се класира за полуфиналите на Шампионската лига.

Първата среща приключи при резултат 3:2 в интерес на каталунците.

" Утре ще го създадем. ПСЖ в никакъв случай не е успявал да се класира, откакто е изгубил първия мач вкъщи, само че ние ще го създадем. Първият мач беше доста оспорван. Резултатът не отразява това, което заслужавахме. Можеше да изравним. Трябва да покажем най-хубавата си версия. Убедени сме, че ще обърнем обстановката ", сподели испанският експерт на конференцията си в Барселона.

Наставникът разкри, че част от проекта на отбора включва интензивно пресиране.

" Падаме и ставаме, това е спортът на високо равнище. Трябва да сме подготвени за това. Имахме задоволително време, с цел да подготвим проекта си за мача. Ще пресираме от първата минута. Когато топката е у нас, ще се опитваме да сътворяваме колкото се може повече положения ", сподели още Луис Енрике.

Неговият ученик Ашраф Хакими оприличи стила на ПСЖ с този на Барселона.

" Имаме същия жанр на игра. Искаме да направляваме мача, с цел да победим. Идваме с голямо предпочитание. Говорихме си един на различен, желаеме да сме дружно като тим и да победим ", сподели бранителят на парижани и на националния отбор на Мароко.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР