Треньорът на Пакистан Грант Брадбърн каза, че отборът му е

...
Треньорът на Пакистан Грант Брадбърн каза, че отборът му е
Коментари Харесай

Пакистан срещу Бангладеш: Преглед на мача от Световната купа по крикет на ICC 2023

Треньорът на Пакистан Грант Брадбърн сподели, че тимът му е решен да избави провалената си акция за Световната купа по крикет на ICC, когато се срещнат с южноазиатския си противник Бангладеш на историческия стадион Eden Gardens в Колката.

Пакистан е на път да отпадне в груповата фаза на шампионата и би трябвало да победи Бангладеш във вторник, с цел да резервира всевъзможни слаби очаквания да стигне до полуфиналите.

Продължете да четете

лист от 3 детайла „ Ефект на доминото “: Eoin Morgan проучва неволите на Англия от Световното състезание по крикет Петте най-големи разтърсвания на Световното състезание по крикет на ICC Индийците подлагат на критика „ безжалостната ислямофобия “, ориентирана към тима по крикет на Пакистан завършек на списъка

Освен четири провали в шест мача до момента, акцията на Пакистан беше измъчвана от известия за липса на възнаграждение и различия сред борда по крикет на страната и играчите.

„ Да се ​​подготвим и да дадем най-хубавото от себе си са нещата, върху които се фокусираме, нещата под наш надзор и има огромни упования и ние обезверено желаеме да създадем нашата нация горда “, сподели Брадбърн пред кореспонденти в понеделник.

>

Той сподели, че тимът страда от неприятната си акция, в която успехите над Холандия и Шри Ланка бяха последвани от провали от Индия, Австралия, Афганистан и Южна Африка.

„ Намираме се в позиция, в която не искахме да бъдем “, сподели Брадбърн, чийто тим също има неприятен чист резултат от -0,38.

„ На този стадий от шампионата бяхме решени да направляваме ориста си, само че не го вършим.

„ Това вреди на групата и всичко, което можем да създадем в този момент, е да направляваме това, което можем да направляваме, а това е да се подготвим добре за оставащите три мача на билярд и по-късно да позволим на ориста да се надяваме да се облегне на нас във връзка с нашите полуфинални очаквания от там. ”

Брадбърн сподели, че Бангладеш ще бъде мъчно предизвикателство, макар че Тигрите изгубиха пет от шест и несъмнено ще бъдат отстранени, в случай че изгубят още веднъж във вторник.

„ Те са качествена група играчи на крикет, само че ние сме добре готови за тях “, сподели Брадбърн.

Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР