Треньорът на Нефтохимик 2010 (Бургас) Атанас Петров призна след изключителния

...
Треньорът на Нефтохимик 2010 (Бургас) Атанас Петров призна след изключителния
Коментари Харесай

Атанас Петров: Имаше много драма, до самия край! Ще видим какво ще можем да дадем срещу Хебър

Треньорът на Нефтохимик 2010 (Бургас) Атанас Петров призна след изключителния поврат и победа с 3:2 над ЦСКА в решаващия полуфинал №5 от Efbet Супер Волей, че е имало доста драма до самия край, тъй като мачът е бил психически. Петров добави, че ще видят какво ще могат да дадат от себе си на финала против Хебър (Пазарджик).
 Нефтохимик на край в НВЛ след извънреден поврат против ЦСКА в полуфинал №5 Нефтохимик на край в НВЛ след извънреден поврат против ЦСКА в полуфинал №5
" Имаше доста драма, до самия край. Мачът беше психически. Видя се, че не си вярвахме в самото начало, правихме доста неточности, а ЦСКА се разиграха. Бяха по-спокойни в първите два гейма, само че видяхме, че би трябвало да отвърнем на удара. Момчетата усъвършенстваха посрещането си, оттова и офанзивата потръгна. Ядосах се след втория гейм, тъй като трябваше да ги събудя, другояче си отивахме у дома. От доста време сме на гребена на вълната. Това е един доста положителен сезон за нас, нямам думи да изкажа благодарността си към моите състезатели. Трудът им се изплаща, а нашата приказка продължава. Ще забележим какво ще можем да дадем против Хебър, те са доста стойностен тим ", показа Атанас Петров след успеха.

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР