Треньорът на националния отбор по минифутбол Николай Михов говори на

...
Треньорът на националния отбор по минифутбол Николай Михов говори на
Коментари Харесай

Треньорът на националите по минифутбол: Щастливи и горди сме от това, което постигнахме

Треньорът на националния тим по минифутбол Николай Михов приказва на летище " София " след завръщането на тима от Световното състезание. " Лъвовете " се показаха чудесно и стигнаха до четвъртфиналите, където отстъпиха на Азербайджан. 

" Щастливи и горди сме от това, което постигнахме и най-много от метода, по който го направихме - с доста добра игра във всичките мачове. Нашата цел беше да стигнем най-малко до Топ 8, което го направихме. Успяхме да затвърдим поръчката за влизане в елита. Утвърдихме се в елита на този спорт. Остана леко отчаяние, че не успяхме да стигнем до разпределението на медалите. Може би психическата резистентност не ни доближи в мача с Азербайджан. Всичко останало беше на положително равнище ", стартира Михов. 

" Един футболист е на топ равнище, когато умее да играе напрегнат. В няколко обстановки в мача се поддадохме на страстите и ни наказаха грешките. Те знаят и имат вяра, че може да победим Азербайджан и всеки от мощните тимове ". 

" Ние вървим малко по малко. В началото би трябвало да популяризираш спорта, след което да го затвърдиш. За да сме на топ равнище би трябвало да преминем и в тази фаза. Надявам се да задържим това равнище и да надградим ", приключи той. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР