Треньорът на националния отбор по футбол на Черна гора Любиша

...
Треньорът на националния отбор по футбол на Черна гора Любиша
Коментари Харесай

Треньорът на Черна гора се закани на България: Идваме с големи амбиции

Треньорът на националния тим по футбол на Черна гора Любиша Тумбакович приказва преди петъчната първа евроквалификация и за двата отбора. Двубоят е от 19:00 часа в София, а наставникът на гостите разкри, че до последно има вяра една от звездите на отбора му Стефан Савич да бъде възобновен.

" Влизаме в конкуренцията с огромни упоритости и мачът в София няма да направи изключение. Първата среща постоянно е изключително забавна, тъй като всеки си прави проекти.

Българите имат порядъчен тим, който демонстрира компактна игра без играчи от висока класа. Въпреки това имат няколко, които ми харесаха. Капитанът Попов и още двама или трима.

Йоветич сигурно няма да е подготвен за мача, само че може би Савич ще се възвърне. Ще пристигна и на място ще преценим дали може да тренира. Има няколко дни ", изясни Тумбакович пред медиите.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР