Треньорът на настоява пред ръководството да остане и за пролетта,

...
Треньорът на настоява пред ръководството да остане и за пролетта,
Коментари Харесай

Акрапович иска да задържи Али Соу

Треньорът на упорства пред управлението да остане и за пролетта, с цел да помогне за офанзива на шампионската купа. Специалистът доста държи на Соу и най-голямото му предпочитание е да го има и за втория полусезон. Али остави отлична есен зад тила си и вкара 7 гола в 15 турнирни мача. Той се разписа и 5 пъти в 10 срещи в Лига Европа, като вкара два гола във вратата на.

Яснота за бъдещето на нападателя ще има през януари. Към него има сериозен интерес от задгранични клубове. Самят състезател обаче към този момент на няколко пъти съобщи, че няма нищо ппотив да продължи да носи алената фланелка. Али е прекарал коледните празници в България, което не е постоянно срещано за чужденец. Той даже провежда нещо като лотария за почитателите си, подарявайки 2 фланелки, с които е играл при успеха над (1:0), пристигнала с негов гол.

В същото време Акрапович призна, че клубът към момента не е договорил нито един нов състезател. Треньорът обаче се надява тимът да бъде заздравен във всички линии до края на трансферния прозорец. Говори се, че " алените " са покрай подписа на защитник със сериозен опит от Премиър лийг.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР