Треньорът на Наполи Лучано Спалети бе във възторг след разгромната

...
Треньорът на Наполи Лучано Спалети бе във възторг след разгромната
Коментари Харесай

Спалети: Искам още от същото

Треньорът на Наполи Лучано Спалети бе във екстаз след разгромната победа с 4:1 над Ливърпул в първия кръг от група " А " на Шампионската лига. Наставникът имаше за какво да е удовлетворен от представянето на своите играчи. Той се надява те да продължат в същия дух и отсега нататък.

" Това бе значим резултат. Трябва да оценяваш постигнатото като гледаш съперника против себе си, а в този случай това е Ливърпул, тъй че това е резултат, който ще влезе в новините. За мен значимото е да играем футбол, без значение против кого се изправяме. Трябва да го вършим непрекъснато, без спиране. Това ще покаже до какво равнище сме стигнали ", съобщи Спалети.

Наставникът разяснява и думите си от предния ден, в който бе споделил, че ще е удовлетворен и на тъждество.

" Никога не би трябвало да се задоволяваме с тъждество, в никакъв случай не би трябвало да поставяш ограничавания пред играчите си, тъй като постоянно може да се намерят решения. Нищо не е невероятно, когато имаш верните футболисти. Изиграхме добър мач, само че не сме им давали урок, това е прекомерно самоуверено. Утре заран още веднъж би трябвало да упражняваме добре, това е част от отговорностите на всеки, който носи този екип. Утре би трябвало да можем да създадем още веднъж това, което постигнахме през днешния ден. Когато се изправяш против сходен противник един подробност може да обърне мача. След като направих промените, позволихме на противника да поеме контрола, което не ми хареса, само че като цяло съм удовлетворен и това е положителен старт ", добави експертът.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР