Треньорът на Монтана Ферарио Спасов е радостен от засилената конкуренция

...
Треньорът на Монтана Ферарио Спасов е радостен от засилената конкуренция
Коментари Харесай

Феро със съмнения за феърплея в битката за Първа лига

Треньорът на Монтана Ферарио Спасов е щастлив от засилената конкуренция във Втора лига, само че се съмнява, че борбата за място в елита ще протече по разпоредбите на феърплея. Няколко отбора по едно и също време стартираха сс упоритостта да се изкачат в Първа лига - Арда, Царско село, Литекс, ЦСКА 1948, като Монтана също е в листата на кандидатите.
КЛАСИРАНЕ “Нагледал съм се на някои нередности във Втора лига. В последна сметка, когато има повече тимове, които завявят искания да играят във висшия ни ешелон, дано да го създадем по състезателен път и да забележим кой е по-добър. Арда към този момент направи две неверни стъпки, а Литекс ги победи изцяло справедливо. ЦСКА 1948 имаха шанс. Царско село стартира мощно, единствени са с цялостен актив. Ние желаеме първо да стабилизираме играта си, а през пролетта ще забележим какво ще стане”, разяснява Феро пред “Тема Спорт”. Той следи и обстановката в Първа лига, като има мнение кой ще стане първенец.
“Всеки приказва за Лудогорец, само че моят любимец е ЦСКА-София. Отборът демонстрира най-хубавия футбол към този момент, като изключим мача със Славия. Намериха и страховит нападател в лицето на Мауридес. Истински голаджия”, споделя още Спасов. Втора лига 3 кръг, събота 11 август  Черноморец (Балчик) 0:0краен резулат  Монтана
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР