Треньорът на Милан - Стефано Пиоли вярва, че футболистите му

...
Треньорът на Милан - Стефано Пиоли вярва, че футболистите му
Коментари Харесай

Стефано Пиоли подходи с уважение към отбора на Берлускони

Треньорът на Милан - Стефано Пиоли има вяра, че футболистите му ще запишат трета поредна победа. Специалистът приказва пред медиите преди срещата на " росонерите " против Монца на следващия ден.

" Направихме два положителни мача, като би трябвало да сторим същото и на следващия ден. Следващият резултат ще покаже в какво положение е тимът. Изминалата седмица беше позитивна, като на следващия ден би трябвало да дадем най-хубавото от себе си, с цел да победим. Справяме се добре, само че можем още веднъж да създадем смяна без проблем. Зависи от това по какъв начин виждам тима. Харесва ми това, че мога да играя с повече схеми. Не знам какъв брой дълго ще продължим с актуалната, само че сигурно ще я използваме и на следващия ден.

Фикайо Томори е подготвен за мача, само че не и Исмаел Бенасер и Давиде Калабрия, който има проблем с хълбока. Астер Вранкс ще е разполагаем. Бенасер към момента усеща дискомфорт и няма смисъл да рискуваме. Надявам се, че ще мога да разгадавам на него против Аталанта.

Израстването на Малик Тиау? Аз не откривам гении, клубът го прави. Аз просто ги пущам в игра, когато видя, че са подготвени. Той има отлични качества и разполага с всичко, с цел да стане мощен защитник. Дали съм склонен със Силвио Берлускони, че Рафаел Леао може да играе като централен нападател? Аз постоянно съм склонен с Берлускони. Състоянието на Златан Ибрахимович се усъвършенства, тъй че на следващия ден ще е разполагаем.

Силата ни е в колектива, всички взаимно си оказват помощ. Леао, Сандро Тонали и Пиер Калюлю също минаха през сходни интервали, тъй че поддръжката към Шарле е значима. Убеден съм, че ще ни донесе задоволство. Трябва да поздравя Рафаеле Паладино за работата, която прави.

Налага се да бъдем деликатни на следващия ден. В първия мач резултатът беше безапелационен (4:1), само че мачът беше сложен. Трябва да играем със самочувствие. Това е опция, от която би трябвало да се възползваме, с цел да вземем доста точки. Максимално почитание за един тим, който играе добре ", сподели Пиоли.
 Милан счупи италианския връх за доходи от билети за Шампионската лига
Милан счупи италианския връх за доходи от билети за Шампионската лига

За мача бяха продадени 74 320 билета с доходи от 9 133 842 евро
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР