Треньорът на Милан Стефано Пиоли предупреди отбора си преди втория

...
Треньорът на Милан Стефано Пиоли предупреди отбора си преди втория
Коментари Харесай

Пиоли: ПСЖ може да удари във всеки миг

Треньорът на Милан Стефано Пиоли предизвести тима си преди втория мач с Пари Сен Жермен в Шампионската лига в границите на две седмици.

Италианците изгубиха първия конфликт в Париж с 0:3.

" Срещу този тим би трябвало да имаме доста високо равнище на внимание във всички етапи на играта, тъй като те са отбор, който може да удари във всеки миг поради бързината и качеството на нападателите им ", сподели Пиоли на конференцията си.

" Това е и тим, който може да си даде шансове, само че би трябвало да си сполучлив - нещо, което не успяхме да създадем в първия мач ", счита експертът.

" Не можем да разчитаме единствено на резултатите на другите, би трябвало да стартираме да печелим точки. Ще бъде доста мъчно ", добави Пиоли.

Треньорът не се усеща заплашен, макар че Милан загуби от Удинезе в Серия А. " Клубът ми е обезпечил най-хубавите условия за работа. аз съм виновен за последните отрицателни резултати, само че се съсредоточвам върху подготовката на мачовете. Трябва да покажем, че сме друг тим от този в събота и да създадем тъкмо противоположното ", настоя треньорът.

" Силни са, само че и ние сме мощни ", счита вратарят на Милан Майк Менян.

" Няма място за усеща ", играчът, който е кадър на ПСЖ, където е бил сред 2009 и 2015.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР