Треньорът на Милан - Стефано Пиоли, остана много доволен от

...
Треньорът на Милан - Стефано Пиоли, остана много доволен от
Коментари Харесай

Пиоли: Справяме се почти на нивото на Интер

Треньорът на Милан - Стефано Пиоли, остана доста удовлетворен от успеха с 1:0 против първенеца Наполи. Гол на Тео Ернандес донесе триумфа на „ росонерите “, които са в серия от 9 следващи мача без загуба в шампионата и към този момент са единствено на точка от втория Ювентус.

„ Не знам дали това е най-хубавото, което можехме да създадем. Справяме се добре през последния месец и половина, съвсем на равнището на Интер, който прави необикновен сезон “, сподели Пиоли.

" Няма смисъл да гледаме обратно, би трябвало да продължим напред, да се опитаме да продължим да печелим точки в Серия А и да играем добре в Лига Европа. Това няма да е елементарно, защото ресурсите ще бъдат изпитани “, продължи Пиоли.

„ Мисля, че Исма (б.р. - Бенасер) просто беше изтощен, защото в края на краищата той идва след травма и Купата на Африканските народи. Калабрия има проблем с адукторите, ще забележим през идващите няколко дни. Малик Тчау се завръща, само че се колебая, че ще бъде разполагаем през цялото време “, приключи Пиоли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР