Треньорът на Милан - Стефано Пиоли, не беше особено доволен

...
Треньорът на Милан - Стефано Пиоли, не беше особено доволен
Коментари Харесай

Пиоли след хикса в Салерно: Съжаляваме за много неща

Треньорът на Милан - Стефано Пиоли, не беше изключително удовлетворен от равенството 2:2 при гостуването на Салернитана. " Росонерите " стигнаха до точка с гол в края на Лука Йович, откакто преди този момент разрешиха на домакините от Салерно да създадат поврат. 

" Имаме много неща, за които да съжаляваме от началото на сезона. Най-трудното в мача бе да открием резултата, само че успяхме да го създадем и имахме контрола. След това обаче пристигнаха някои разсейвания, които няма по какъв начин да ти се разминат на това равнище. Накрая се преборихме за точката, само че това не е резултатът, който искахме ", съобщи Пиоли.

" Ако тези обстановки продължат да се повтарят, евентуално би трябвало да обърнем внимание на манталитета на тима. При корнера, при който падна първия гол, всеки бе на своята позиция, тъй че по-скоро става дума за липса на експанзия и централизация при маркирането на противниците. Тези дребни неточности ни костват скъпо и ни лишават от самочувствието. Притеснителното е, че загубихме доста точки поради наши неточности ", добави наставникът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР