Треньорът на Милан Стефано Пиоли не бе никак доволен след

...
Треньорът на Милан Стефано Пиоли не бе никак доволен след
Коментари Харесай

Пиоли: Объркахме всичко, което можеше да се обърка

Треньорът на Милан Стефано Пиоли не бе по никакъв начин удовлетворен след равенството 2:2 с Лече. Той нахока играчите си, че през първото полувреме са объркали всичко, което може да се обърка в мача. Все отново " росонерите " се добраха до точката през втората част, макар че губеха с два гола.

" През първото полувреме объркахме всичко, което може да се обърка. Допускахме изцяло предотвратими неточности и по-късно стана комплицирано. Реагирахме и даже можехме да спечелим най-после, само че истината е, че би трябвало да играем доста по-добре ", съобщи Пиоли.

Той направи изненадващи промени на полувремето, заменяйки бранителя Тео Ернандес и крилото Алексис Салемакерс.

" Можеше да сменя още много играчи на почивката. Исках да променим държанието си по фланговете и по тази причина замених Тео и Алексис. Очаквах друго начало на мача, изключително след разочароващите резултати в последно време. Трябваше да покажем класа и заостреност и да направляваме обстановката по-добре. Това се случи през второто полувреме. Винаги е проблем, когато тимът е прекомерно обезпокоен или прекомерно спокоен. Нямам срещу нито едно от тези положения преди мач, само че този път подходихме по изцяло неверен метод ", счита наставникът.

След тази загуба изоставането на Милан от водача Наполи е цели 9 точки. Всъщност обаче " росонерите " са спечелили единствено точка по-малко, в сравнение с по същото време предходната акция.

" Погледнато генерално, се оправяме почти по същия метод, както през предишния сезон. Със сигурност можехме да се представим много по-добре след паузата за Световното. Трябва да се научим да не вършим тези банални неточности, които вършат един мач доста по-сложен, в сравнение с е нужно. Трябва да проучваме представянето си и да забележим къде бъркаме ", добави експертът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР