Треньорът на Милан Стефано Пиоли каза, че нападателят-ветеран Златан Ибрахимович

...
Треньорът на Милан Стефано Пиоли каза, че нападателят-ветеран Златан Ибрахимович
Коментари Харесай

Ибрахимович в групата на Милан за гостуването на Наполи утре

Треньорът на Милан Стефано Пиоли сподели, че нападателят-ветеран Златан Ибрахимович може да се върне към този момент на терена в конфликта с Наполи на следващия ден, откакто дълго време беше отвън игра поради травма.

Два от първите три тима в Серия А се изправят един против различен в Неапол в неделя, където спечелилият ще се изкачи още веднъж на върха на таблицата. А Милан ще получи в допълнение укрепване след включването на 40-годишната шведска легенда, който от края на януари страда от проблеми в ахилесовото сухожилие. Но въпреки и на такава възраст, Златан е лидер в листата при голмайсторите с 8 точни попадения.

"Ибра е по-добре към този момент. Той тренира с нас и през вчерашния ден, и през днешния ден и евентуално ще бъде в групата на следващия ден, съобщи Пиоли.

Милан беше отпред в класирането в прочут интервал от време, само че две равенства против тимове, които би трябвало да бъдат лесни за побеждаване – Салернитана и Удинезе, разрешиха на Наполи и Интер да ги задминат.

На въпрос какво чака да се случи на следващия ден на стадион "Диего Армандо Марадона ", Пиоли беше внимателен. И изцяло предстоящо поради обстоятелството, че в никакъв случай не е побеждавал треньора на домакините Лучано Спалети.

"Рано или късно успеха против Спалети ще пристигна. Надявам се просто да е по-скоро. Но по-важното е, че изминахме дълъг път като тим. И в този момент имаме 11 мача до края. Трябва да бъдем удовлетворени от метода, по който вървим, само че оттук насетне всички мачове ще бъдат толкоз решаващи, че би трябвало да ги изиграем с доста централизация и убеденост.

"Наполи се намира в страхотна форма. Имат ужасно качество в тима си, само че и ние имаме. Трябва да играем с всички сили за победа на следващия ден, приключи Стефано Пиоли.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР