Треньорът на Милан Стефано Пиоли бе напълно доволен след като

...
Треньорът на Милан Стефано Пиоли бе напълно доволен след като
Коментари Харесай

Пиоли: Победата в дербито ни даде още повече енергия

Треньорът на Милан Стефано Пиоли бе изцяло удовлетворен откакто отборът му записа безапелационна победа с 4:0 над Лацио и се класира за 1/2-финала в Купата на Италия. Наставникът счита, че положителното показване на " росонерите " е подкрепено от триумфа в дербито с Интер през уикенда (2:1), който е дал още повече сила на играчите му.

" Възползваме се по най-хубавия метод от успеха в дербито, която ни даде спомагателна сила и религия. Цялата атмосфера в тима е положителна и контролирахме мача през всичките 90 минути. Жиру стартира сезона добре, само че по-късно имаше проблеми с гърба и глезена, тъй че се нуждаеше от време, с цел да си върне формата. Той е мощен централен нападател, само че считам, че целият тим сес прави ослепително довечера и би трябвало да продължим по този метод ", съобщи Пиоли.

На 1/2-финала за Милан следва нов конфликт с безконечния противник Интер.

" Тези мачове постоянно са по-специални, само че и доста стимулиращи. Купата на Италия е шампионат, който и двата тима желаят да завоюват. Затова ще дадем най-хубавото от себе си против противник, който знаем, че е доста мощен ", добави наставникът.

Сега той желае отборът му да продължи с положителните игри и против Сампдория през уикенда.

" Започнахме седмицата добре, в този момент би трябвало да я приключим по същия метод. Трябва да сме фокусирани, тъй като ни следва сложен мач със Сампдория. Този тим се връща на правилния път при Марко Джампаоло и се вижда усъвършенстване в представянето му. Нашата цел е да се представим по-добре от предишния сезон. В момента имаме 52 точки, колкото и тогава, тъй че имаме късмет да се подобрим. Няма по какъв начин да направляваме резултатите на останалите тимове, само че би трябвало да продължим да подобряваме личната си игра ", приключи експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР