Треньорът на Милан - Стефано Пиоли, бе много разочарован след

...
Треньорът на Милан - Стефано Пиоли, бе много разочарован след
Коментари Харесай

Пиоли призна: Направихме твърде много грешки

Треньорът на Милан - Стефано Пиоли, бе доста отчаян след загубата на своя отбор с 0:2 от Интер в първата полуфинална среща в Шампионската лига. Специалистът обаче има вяра, че в реванша неговите футболисти имат шансове да извърнат изхода на дуела.

„ Трябва да вземем позитивите от второто полувреме. Имахме шансове да се върнем в него. В реванша би трябвало да вдигнем летвата и да играем повече като през втората част.

Съперникът беше по-ефективен, а ние направихме прекалено много неточности. До 7-ата минута Интер не беше влизал в наказателното ни поле, само че поведe при първия си корнер. Длъжни сме да продължим да имаме вяра, тъй като един епизод може да обърне всичко в реванша.

Във втория мач би трябвало да стартираме мощно през цялото време. Футболистите осъзнават, че не се оправиха по най-хубавия метод. Разочаровани са, само че знаят, че обратът е вероятен. Съдията? Видях много обстановки, в които не мереше с идентичен критерий. Ще забележим дали Рафаел Леао ще е подготвен за реванша. Има 6 дни и се надявам те да са задоволителни за цялостното му възобновяване “, съобщи Стефано Пиоли.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР