Треньорът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола остана доволен от в

...
Треньорът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола остана доволен от в
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола: Този мач не беше лесен, отиваме в Мюнхен, за да спечелим

Треньорът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола остана удовлетворен от в първия дуел сред двата отбора от четвъртфиналите на Шампионската лига, само че испанският експерт бе безапелационен, че триумфът не е пристигнал елементарно.

Според Гуардиола срещата на " Етихад " е била доста оспорвана, като даже призна, че персонално той се усеща " прочувствено разрушен " след този мач.

" През 55-60 минути беше доста оспорван мач. На моменти те бяха по-добри от нас. Отбелязахме гол посредством Родри, само че не успявахме да направляваме топката в дребните пространства, а те го вършиха на моменти посредством Мусиала и Гнабри. В началото на второто полувреме те сътвориха по-добрите положения, само че ние направихме някои корекции и вкарахме три страхотни гола ", стартира Гуардиола

" Този мач напълно не беше елементарен. Емоционално аз съм разрушен, остарях с 10 години през днешния ден. Сега би трябвало да си умря, имаме един ден, в който би трябвало да подготвим мача с Лестър. Ще отидем в Мюнхен, с цел да вкараме гол и да спечелим мача, а не с цел да пазим задатъка си ", разяснява още испанецът, който води Байерн Мюнхен сред 2013-a и 2016-a година.

Гуардиола насочи взор и към реванша идната сряда (19 април) и съобщи, че чака всичко от дуела на " Алианц Арена ".

" Очаквам всичко от втория мач. Всичко е допустимо. Играчите ни на терена и на пейката видяха на какво е кадърен Байерн, няма потребност аз да ги предизвестявам. Те в действителност са доста положителни, мачовете им от групата и досега бяха отлични. Знаем, че този тим е специфичен. За да отстраниш подобен тим, ти трябват два отлични мача, освен един ", приключи Пеп Гуардиола.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР