Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев бе донякъде доволен, след като

...
Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев бе донякъде доволен, след като
Коментари Харесай

Стоев: Мачът с ЦСКА ще покаже заслужаваме ли титлата

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев бе ненапълно удовлетворен, откакто неговият тим приключи наедно – 1:1, при визитата си на Берое в 32-ия кръг. Задоволството от експерта пристигна, откакто „ орлите” стигнаха до хикса в сетния момент след гол на Драгош Григоре и неточност на Душан Перниш. Същевременно треньорът на „ орлите” смята, че идният мач на тима му против ЦСКА на „ Българска армия” ще потвърди дали Лудогорец е заслужен да стане първенец на България за осми следващ път.

„ Естествено, че съм удовлетворен, защото изравнихме в последната секунда. Като цяло имаше повече напрежение, само че не знам от кое място идва. Самата мисъл очевидно в главите им, че в случай че има несполука, то точките могат да станат по-малко, само че има известно напрежение, а тогава мъчно се демонстрира класата, която имаш. Правихме непредизвикани неточности. Така ще е до края и всеки мач ще е подобен. Отвикнали са да играят такива мачове, защото предните години шампионата по-рано се решаваше и очевидно са отвикнали. Това са мои разсъждения обаче. Надявам се малко да се поотпуснат, тъй като когато си под напрежение играеш трудно”, стартира той.

„ Всяка една загуба е неприятна, защото в един миг виждаш какво става. Ако си победил, както ЦСКА имаха несполука, към този момент точките щяха да са добре за нас, само че загубихме и добре че и ЦСКА загуби. Така ще е до самия край и всяка точка ще е значима. Сега имаме пряк мач на „ Армията” и желая да видя по-добро лице и да са уверени от дейностите си на терена. Марселиньо е потвърден футболист у нас, един от най-хубавите чужденци в България. Самата му постъпка във Варна направи по този начин, че бе санкциониран финансово и че няма да разгадавам на него в Стара Загора. После пък и БФС го наказа, тъй че се препокриха нещата с него. Когато един човек е схванал грешката, която е позволил и понася виновността пред толкоз хора, това му прави чест. Извини се пред целия клуб, само че такава постъпка е грозна и се надявам да е за финален път, тъй като за който и да е различен футболист, то към този момент ще бъда безкомпромисен”, подчертава Стоев.

„ Нямам визия за ЦСКА, защото и при нас има напрежение и то се вижда. Питайте ги тях. Твърде рано е да приказваме за този мач, защото и те имат мач в събота. Имаме време да се подготвим. В тези мачове с изключение на футболните умения, би трябвало да покажеш, че заслужаваш титлата”.

„ Няма да приказваме на какви позиции търсим футболисти. Търсим и като всеки тим ще се възобновим. Имаме потребност от попълнения, работи се и нека, когато стартира подготовката за новия сезон да сме изчистили позициите, които търсим”, приключи Стойчо Стоев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР