Треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев се надява разградчани да

...
Треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев се надява разградчани да
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Брага е отличен пример за това как трябва да изглежда един отбор

Треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев се надява разградчани да покажат същинските си благоприятни условия против Брага. Специалистът приказва утрешния мач от груповата фаза на Лига Европа против португалския клуб.

" Направили сме нашия разбор. Показахме какви неточности сме позволили. Също по този начин показахме организацията в играта на Брага - къде може да се възползваме от техните недостатъци, макар че са доста добре проведен тим.

Надявам се на следващия ден да се възползваме от тях. Всеки един мач е значим за нас. Без значение какво място заемаме в групата. Всеки мач желаеме да се представяме добре, да демонстрираме положително лице и да израстваме като тим. Утрешният мач е значим освен за нас, само че и за тима на Брага. Надявам се да успеем да покажем същинските си благоприятни условия и да се поздравим с триумфа.

Много мъчно за 2 седмици може да има някаква коренна смяна. Брага много време построява своя жанр на игра. Очаквам същия метод от тях - доста солидна организация в отбрана и доста рискови офанзиви. Отборът им не разчита единствено на отбраната и на вратаря, с цел да не позволен гол.

Брага е отличен образец за това по какъв начин би трябвало да наподобява един тим. Имат доста добър треньор, който е намерил ритъма на игра. Ние постоянно сме наблягали на това по какъв начин наподобява нашият тим и какъв жанр на игра желаеме да практикуваме.

Няма по какъв начин да не се съобразяваме с съперника, само че постоянно подчертаваме върху това какво и по какъв начин желаеме да го реализираме. Това се изяснява в детайли на футболистите. Те би трябвало да знаят, че са в тим с огромни упоритости ", сподели Генчев.
 Треньорът на Брага: Очакваме един Лудогорец, който е длъжен да завоюва
Треньорът на Брага: Очакваме един Лудогорец, който е длъжен да завоюва

Трябва да играем, както постоянно го вършим, разяснява Карлош Карвалял
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР