Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев и част от футболистите на

...
Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев и част от футболистите на
Коментари Харесай

В "Лудогорец" са разочаровани, но остават с вдигнати глави след загубата

Треньорът на " Лудогорец " Станислав Генчев и част от футболистите на тима показаха разочарованието си от загубата против " Еспаньол " (0:1). Поражението беше първо за отбора от Разград в Лига Европа, само че в клуба резервират убеденост преди последните три мача в групата.

" Разочаровани сме от загубата, защото всички бяхме настроени да реализираме победа и да изиграем добър мач. По-важното е да се поучим от грешките си ", сподели Генчев след мача.

Загубата спра впечатляващата серия на " Лудогорец ", който беше непобеден в 21 следващи срещи. Според Генчев в отбора са очаквали огромно предизвикателство от " Еспаньол ", като треньорът даде обещание тимът му да покаже изменен образ в идващите мачове.

" Бяхме наясно, че ще срещнем компликации. Отборът на " Еспаньол " е квалифициран доста добре и тактически, и физически. Знаехме, че ще имаме малко обстановки, само че не успяхме да се възползваме от тях ", сподели Генчев.

Той добави: " В нашата група до последно няма да се знае кои ще са двата тима, които ще излязат. Вече всички имат късмет и хубавото е, че имаме две победи. "

Вратарят Пламен Илиев и Абел Анисе се сплотиха към мнението на треньора. Според халфа " Лудогорец " е трябвало да завоюва по безапелационен метод.

" Не са по-добри от нас. Това го показахме в последните два мача в Лига Европа, само че по този начин е във футбола. Трябва да останем с високо вдигнати глави и да се трудим още по-здраво. Разочаровани сме, защото искахме да бием. Това, което би трябвало да създадем в този момент, е в идващите три мача да играем добре. Имаме огромни шансове да се класираме напред. Трябва да дадем всичко от себе си и да създадем това, което правихме в първите два мача ", сподели Анисе.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР