Треньорът на Лудогорец Павел Върба призна след първата победа в

...
Треньорът на Лудогорец Павел Върба призна след първата победа в
Коментари Харесай

Павел Върба: Целта е Шампионска лига и силни игри срещу Интер

Треньорът на Лудогорец Павел Върба призна след първата победа в контролите на отбора против Висла Плоцк, че огромната цел пред „ орлите” е класиране в групите на Шампионската лига. Чешкият експерт призна, че това е обсъждано със притежателите, а също по този начин приказва и със удовлетворение от към този момент предишните тренировки на футболистите, които са посочили усърдие.

Върба сподели също по този начин, че задачата пред него и тимът е всички да бъдат в оптимално положение за старта на сезона в efbet Лига, след което и за дуелите с Интер за Лига Европа.

„ Радвам се, че започнахме с победа и изиграхме добър мач. Помогна ни, че вкарахме бърз гол, след което контролирахме срещата. Признавам си, че не сме работили доста върху тактиката. Тренировките ни бяха главно ориентирани към кондиционното положение на тима. Правилно сте забелязали измененията в схемата – 4-2-3-1, тъй че на нея ще разчитаме.

„ Каули го гледах в няколко мача в Германия и го забелязахме. Вярвам, че той може да ни помогне в нападателен проект и по тази причина той е при нас. Трябва да питате играчите дали привикват с мен, само че аз считам, че върша нещата добре и имам вяра, че това ще помогне на Лудогорец.

„ Истина е, че се опитваме да разнообразим играчите по време на подготовката. Играем с разнообразни тимове като равнища и мощни противници. Мачът с Интер ще е огромен изпит за нас, само че се надяваме да сме подготвени за efbet Лига и за миланския тим. В първата част от този ни лагер ще залагам на по-голямата част от футболистите. Това, че стават все по-тежки противниците ни, е поради обстоятелството, че ни предстоят огромни мачове и концепцията е да влезем в оптимално движение. Аз съм подобен, че обичам да давам дължимото на треньорите преди мен. Те имаха триумфи и аз желая да бъда по този начин сполучлив, както са били те. Всеки тим може да се усъвършенства, само че желая да имаме триумфи на всички места. Голямата цел и това сме го говорили с шефовете – това е Шампионската лига”, приключи Павел Върба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР