Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев даде пресконференцията преди мача срещу

...
Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев даде пресконференцията преди мача срещу
Коментари Харесай

Кмета преди мача с Аякс: В живота на всяка цена няма

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев даде конференцията преди мача против Аякс в Лига Европа. Ето какво сподели Кмета:

" Ние ще имаме щастието да срещнем една от най-големите футболни машини в Европа и в света. Това е тим, който е дал доста играчи в целия свят. За нас е благополучие, че имаме опция да премерим сили с тях. Нашите момчета са подготвени, имам вяра им на 100%. Имаме добър климат и всеки, който вземе присъединяване, ще даде максимума от себе си. Най-важното е да играем като тим и сплотено. Да, от време на време позволяваме и неточности, само че ние знаем нашите проблеми и работим върху тях, с цел да не се повтарят. Очаква ни огромно представление и се надявам да покажем добър футбол и добра игра.

Пред нашите почитатели сме посочили какво можем. Нещото, върху което би трябвало да работим е в мачовете като посетител. Допускаме неточности, знаем ги, работим върху тях. Важното е да покажем положително лице, добра сила и пристрастеност за игра.

Отборът на Аякс е разполагал, разполага и ще разполага с много самостоятелна класа. Знаем, че няма да ни е елементарно. Гледах ги много мачове. Добър тим с класа във всеки състезател. Няма да ние е елементарно, само че ще създадем всичко опция да ги затрудним и да прокараме нашите хрумвания в играта.

В живота непременно няма. Да, мачът против Аякс е малко е по-различен. Различен е дуелът и съперникът. Не е от класата на тимовете, с които играхме преди. Ние на следващия ден ще забележим до каква степен сме стигнали с нашето развиване като тим. Най-важното е да имаме вяра в себе си ". 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР