Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев бе доволен след победата с

...
Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев бе доволен след победата с
Коментари Харесай

Петев: Бяхме по-добри от предния мач, ако има нещо ново, ще разберете

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев бе удовлетворен след успеха с

„ Този мач беше по-добър от предния чисто игрово и това е нашата концепция. Нормално е, това е предварителен интервал, не сме изиграли някакъв необикновен мач, само че в случай че гледаме кой е имал повече обстановки, ние бяхме много по-свежи за мое удивление и всеки даде максимума от своя капацитет “, показа Петев след дуела.

„ За мен е радващо, че през днешния ден бяхме по-добри от предния мач. В последния мач би трябвало да сме по-добри от през днешния ден. 11-и е датата, ние би трябвало да сме подготвени за тогава “, добави наставникът, а за Кирил Десподов и Спас Делев разяснява: „ Спас имаше една подготовка повече, приказвах и с двамата. Спас искаше да играе 20-30 минути, за Киро реших, че е по-добре да остане на скамейката, с цел да е подготвен да вземе присъединяване в идната контрола “

„ Вердон дойде през вчерашния ден на лагера, Текпетей усеща нещо в задното бедро и евентуално ще има пауза, с цел да се възвърне “, сподели Петев за кадровите проблеми на тима.

„ Вие сами ще видите, когато има нещо ново, вие сте хората, които научавате първи. Има още доста време. Всичко е допустимо. Като стане факт, ще знаете всички “, показа наставникът за прехвърлянията.

„ Такава е програмата на УЕФА, ние нищо не можем да променим. Ние би трябвало да използваме времето за подготовка, дали е къса, дали е дълга, естествено, че аз бих бил по-доволен да е естествена, само че такива са събитията и би трябвало да се пригодим към тях. Ще забележим най-после “, съобщи треньорът за късото време сред двата сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР