Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен след минималната победа

...
Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен след минималната победа
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Отново показахме характер, харесва ми, че винаги играем докрай

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана удовлетворен след минималната победа на неговия отбор с 1:0 като посетител против ЦСКА 1948 в отсрочена среща от 8-ия кръг на родната Първа лига.

След дуела наставникът призна, че триумфът е бил значим за разградчани в битката им за първото място, само че беше безапелационен, че разногласието за купата надалеч не е решен.

" Труден мач, само че ние знаехме, че ще бъде по този начин. За нас най-важна е успеха, тъй като тя ни обезпечава удобен задатък от 9 точки на върха на класирането ", показа Дерменджиев.

" Имахме благоприятни условия да вкараме голове през първото полувреме. След почивката домакините заиграха и прибрани в половината си и стана доста мъчно за нас. Но въпреки всичко още веднъж показахме темперамент, играем постоянно до дъно и това доста ми харесва ", добави той.

Опитният експерт приказва още и за създателя на единствения гол в днешния мач - Матиас Тисера, който съгласно наставника на " орлите " в близко време ще получава от ден на ден шансове за изява.

" Вярно е, че Тисера не получава доста шансове, само че той за това е в тима ни - с цел да вкарва. Той е роден голмайстор. Бори се за мястото си и може би ще има повече време за игра ", приключи Георги Дерменджиев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР