Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо заяви, че допуснатият гол в

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо заяви, че допуснатият гол в
Коментари Харесай

Димитър Димитров: Не биваше да допускаме гола в края на първото полувреме

Треньорът на " Лудогорец " Димитър Димитров-Херо съобщи, че позволеният гол в края на първото полувреме е натежал в мача с " Милан ". Българският тим загуби с 0:3 от " росонерите " в първата среща от 1/16-финалите в Лига Европа.

" Има нотка на незадоволство. Трябва да търсим виновността у себе си, тъй като при равностойно полувреме допуснахме липса на централизация. При дузпата имаше ненужно нарушаване и по-късно се пречупи настроението. Последният гол пък пристигна допълнително ", сподели Димитров пред Българска национална телевизия.

Според него си е проличало, че на " Лудогорец " му липсва игрови темп, до момента в който " Милан " е в разгара на шампионата.

" Играхме от първата минута с висока преса, имахме обстановки. Можехме да поведем при центрирането към Шверчок. Отборът на " Милан " беше доста разумен и осъществя съвсем всичко. За мен голът преди почивката беше основен. "

По думите му " Лудогорец " е задължен да се вдигне и да изиграе крепко реванша в Милано.

Полузащитникът Светослав Дяков съобщи, че тимът не е заслужавал да загуби толкоз изрично. " Допуснахме леки голове и " Милан " означи съвсем всички положения, които имаше. Аз имах опция да вкарам, само че топката се удари в гредата. Нормална обстановка, само че нямахме късмет. Мисля, че вторият гол ни прекърши. "

Според него " нищо ужасно не е станало ". " Очаква ни сложен мач след седмица. Ние ще отидем да покажем добър футбол. Благодарим на почитателите, че пристигнаха да ни поддържат. Разочаровани сме, че не успяхме да ги зарадваме. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР