Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо коментира в предаването

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо коментира в предаването
Коментари Харесай

Херо пред bTV: Противоборството между Пенев и Михайлов е по-скоро на идеи

Треньорът на " Лудогорец " Димитър Димитров - Херо разяснява в предаването " 120 минути " по bTV идният Конгрес за избор на президент на Българския футболен съюз, който ще изправи Борислав Михайлов и Любослав Пенев един против различен.

" И двамата са ми другари, в случай че би трябвало да бъда почтен. Приемам ги за много близки. Това е противоборство не толкоз сред две персони, а по-скоро на хрумвания какво ще бъде по-добро за футбола ни. Аз до този миг не съм чул концепциите на Любо Пенев. Чух единствено, че ще желае някаква смяна. ", сподели Димитров.

" Що се отнася до Боби Михайлов, това което е направил досега за едни е положително, за други е едва, само че има позитивни неща. Особено с базата на националния тим и позициите, които завоюва в УЕФА в последните години. Вярно е, че нямаме доста триумфи на национално равнище, само че на президента това не му е директната работа ".

Запитан какво е неговото чувство преди 1/16-финалните конфликти в Лига Европа сред неговия " Лудогорец " и италианския гранд " Милан ", Херо съобщи, че възпитаниците му ще опитат да отстранят именития си противник, само че акцентира, че става въпрос за доста мощен тим.

Цялото посещение на Димитър Димитров - Херо в " 120 минути ":

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР