Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа заяви в родината си,

...
Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа заяви в родината си,
Коментари Харесай

Анте Шимунджа от Словения: Имахме брилянтна година

Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа съобщи в родината си, че напролет отборът ще надгради съществено. Той приказва пред вестник EkipaSN, представен от " Тема Спорт ".

Там експертът разкри, че не е отчаян от обстоятелството, че разградчани ще зимуват на второ място в класирането, на точка зад ЦСКА.

" Имахме брилянтна година. Спечелихме купата с рекорден задатък. Участвахме в групите на Лига Европа, където срещнахме доста мощни тимове (б.р. - Бетис, Рома и ХИК Хелзинки), класирахме се за елиминационните борби в Лигата на конференциите. Наред с това сме и в битката за купата, продължаваме напред и за Купата на България. Това са триумфи, които ни стимулират за пролетния дял на акцията.

Имаме потребност от отмора, тъй като изиграхме 35 мача през есента. Прецизирали сме програмата за зимната подготовка. Искаме да продължим да се развиваме като тим. Това е развой, който не се случва за една вечер. Имаме доста качества и нашият образ ще стане по-добър ", съобщи Шимунджа.

Той разяснява и спекулациите, появили се у нас, че може и да бъде освободен. " Нямам информация за бъдещето. Искам да съм почтен с всички - клуба, играчите, футбола. Знам какво би трябвало да направя, с цел да остана в Лудогорец ".
 Лудогорец ускорява Жан Карничник към словенския шампионат
Лудогорец ускорява Жан Карничник към словенския шампионат

Интерес към бранителя демонстрира Целие
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР