Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори пред медиите преди утрешния

...
Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори пред медиите преди утрешния
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Знаем, че мачът със Сутиеска ще е много труден

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа приказва пред медиите преди утрешния мач с черногорския отличник Сутиеска Никшич от първия квалификационен кръг на Шампионската лига.
„ Да, бих споделил, че разузнахме Сутиеска. Написахме си домашното. Имаме информация за противника и чакам оптимално старания от нашия отбор. Знаем,че мачът ще е доста сложен. Все отново това е Шампионска лига и ще влезем с оптимално почитание към противника “, разгласи треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа преди мача със Сутиеска.
„ Първо желая да кажа, че групата ни от играчи е с огромна упоритост и качество. Всички са здрави и упражняваха в последното занятие. Също по този начин нямам информация по кое време ще дойдат нови и какво ще се случи. Искам да кажа, че нашият капитан се върна след дълга травма и влезе с нас в подготовката. Той ще бъде нашата огромна мощ за идващия сезон “, добави словенецът. 
Шимунджа разкри и какво е положението на аса Кирил Десподов. „ Кирил  тренира доста добре, само че не е подготвен за 90 минути. Всички национали се готвеха по специфична стратегия, само че той не взе участие в нито една контрола “, съобщи Шимунджа.
„ Искам да кажа, че Сутиеска са първенци на своята страна. Респект към техните достижения. Имаме два мача. И в двата дуела желаеме да покажем най-високото равнище, знаем, че Сутиеска мислят по същия метод. Това са квалификации за Шампионската лига. Всички са оптимално съсредоточени. Ние почитаме Сутиеска, има два мача, не мога да кажа, че ще решим всичко още в първия. Вярваме в себе си и в качествата ни. Най-важното е какво ще покажем ние “, сподели още той.
„ Трудно е да предположа по какъв начин ще играе Сутиеска. Но допускам, че ще е по-дефанзивно и ще са рискови на контраофанзива. След като направихме разбора на техния тим, нашите играчи са наясно какво ни чака и ще бъдем съсредоточени 95 минути. Важното е да наложим нашия жанр на игра “, приключи Шимунджа.

На конференцията преди мача със Сутиеска участва и капитанът на Лудогорец Антон Недялков.
„ Мисля, че на 99% съм подготвен за игра. Очаквам с още няколко мача да вляза в нужния темп. Всички сме подготвени. За Сутиеска не мога да кажа доста – всичко зависи от нас “, стартира левият защитник.
„ Ще се постараем да си решим мача още на следващия ден. Колкото по-бързо предрешим този дуел, толкоз по-добре. Но знаем – първи мач, ще бъде доста мъчно “, добави той. „ Винаги ще кажа, че сме подготвени за Шампионската лига. Всеки първенец е подготвен. Подготовка беше отлична, момчетата са съсредоточени. Всички знаят защо са упражнявали и защо са подготвени. Най-важното е да излезем спечелили в утрешния мач “, приключи той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР