Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович сподели задоволството си, че

...
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович сподели задоволството си, че
Коментари Харесай

Бруно Акрапович пред Sportal.bg: Целта ни е финал и спечелване на Купата на България

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович показа задоволството си, че към този момент още веднъж може да пристъпи към работа. Специалистът приказва пред нашата медия преди подновяването на сезона и очерта задачите, които Локомотив ще преследва в остатъка - постигане до край за Купата на България и продобиване на място за присъединяване в евротурнирите.
 Интервю с Бруно Акрапович @@@
" Радвам се, че всичко се връща на един естествен път. Играчите също се усещат добре, както и аз. Надявам се да се подготвим добре. Засега всичко върви добре, няма контузени. Настроението е положително, уповавам се да наваксаме пропуснатото в тези два месеца. Предстоят ни сложни и значими мачове. Целта ни е да стигнем до край за Купата на България и да я спечелим още веднъж. Би било отлично за втора поредна година да стигнем до евротурнирите. Радвам се, че бях част от този триумф на Локомотив отпреди година. Емоцията беше неповторима, имаше толкоз доста хора. Тези моменти няма да ги не помни в никакъв случай ", сподели Акрапович.
 Гонзо пред Sportal.bg: Левски от дълго време да е банкрутирал, в случай че не бяха почитателите (видео)
Той показа и оценката си за моментното положение на Локомотив.
" Разделихме се с трима играчи, които по този начин или другояче нямаха значима роля. На процедура тимът ще си е същият. Рецептата на положителната атмосфера в Локомотив е елементарна. Трябва да приказваш с играчите, да им предаваш опита си по един почтен метод. Ще създадем всичко допустимо да зарадваме още веднъж почитателите и се надявам скоро да ги забележим още веднъж на стадиона ", приключи Акрапович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР