Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович разкри след победата над

...
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович разкри след победата над
Коментари Харесай

Акрапович: Разбрали сме се на 99 процента за новия договор

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович разкри след успеха над Дунав, че се е схванал на 99% с президента Христо Крушарски за новия си контракт и го чака да се върне от Бразилия за останалия 1 %. „ Ситуацията е следната – разбрахме с Крушарски почти на 99 %. Когато се върне на 9 септември, ще оформим контракта. Дължината на договора? За това ще приказваме. Както той реши, по този начин ще бъде. Винаги има нещо. Концентрирам върху своята работа тук. Слухове не ме интересуват, а единствено нещо съответно, а това значи господин Крушарски ”.
“Доволен съм от играта и успеха против Дунав. След този мощен мач в Страсбурги пътуването не беше елементарно да освежа тима, само че видяхте ли някой да наподобява изтощен през днешния ден? Излязохме с огромно предпочитание, удовлетворен съм от всички момчета. За гостуването на Левски в идващия кръг няма да променяме нормалния си жанр, ще играем офанзивно. След едвам 6 кръга е прекомерно рано да се приказва кой къде ще се класира най-после.
Успехът ще е за тези, които устоят на този темп. Винаги има интерес, само че нищо съответно като диалози не са водени. Слухове не ме интересуват, съсредоточен съм върху работата си тук ”, сподели експертът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР