Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш оцени Славия като опасен

...
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш оцени Славия като опасен
Коментари Харесай

Томаш: Славия е винаги бил опасен съперник, отново играем в делничен ден

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш оцени Славия като рисков противник, който може да победи всеки. Той е безапелационен, че още веднъж изисква от своите футболисти съществено отношение и проява на темперамент в дуела.
Прочетете още
Черно-белите излизат против най-стария столичен отбор през днешния ден от 17,30 часа на " Лаута " в дуел от 14-ия кръг на Първа лига.

" Славия постоянно е бил рисков противник. Това е тим, който и през този сезон демонстрира, че може да победи всеки един противник. Спечелиха против Левски и това ще им даде още по-голямо самочувствие ", разяснява пред " Мач телеграф " наставникът на Локомотив Пловдив.

" След мача със Спартак във Варна моите футболисти упражняваха доста съществено и ми се желае да покажем, че е имало резултат от работата ни и на терена. Все още не съм наясно тъкмо с какъв състав ще излезем и дали ще има някои тактически промени. Целта ни е като във всеки различен мач. Да успеем да победим, само че и да демонстрираме повече от футбола, който желая с притежаване на топката и хубави офанзиви. Въпреки че още веднъж ще играем в работен ден, съм сигурен, че почитателите ни също ще ни дадат нужната поддръжка.

Ние от своя страна би трябвало да им се отблагодарим. Вижда се, че силите в шампионата през този сезон са много изравнени и всеки триумф ще е доста скъп. Очакват ни натоварени седмици до паузата, само че по този начин ще е за всички. Подготвени сме и би трябвало да издържим ", добави още Александър Томаш.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР