Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш не остана доволен от

...
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш не остана доволен от
Коментари Харесай

Томаш: Локомотив Пловдив и Левски са от малкото разпознаваеми отбори

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш не остана удовлетворен от резултата след края на дуела сред " смърфовете " и Левски, изгубен от пловдивчани с 0:3.

" Имаме два мача до края на полусезона. Това, което направихме юли, август и септември – може би бяхме най-дълго задържали се на първото място. Аз съм треньор на този тим и мога аз да разясня. Резултатът лъже за мача с Левски. Вкарахме си автогол от нищо. Нормално е да се бърка ", стартира той.

" Вторият гол не знам дали има фал. Има, когато съдията свири. Единственото, от което не съм удовлетворен от футболистите е, че имаше противникови състезатели водят топката 40-50 метра и минават с лекост през нас. През другото време се стараха играчите. Левски се прибра второто полувреме и сами дадоха самодейността ", продължи експертът.

" Опитахме, направихме две промени, още веднъж рискувах Лео Сена, който не е на 100 %. Вкарах нападател, с цел да създадем повече обстановки. Резултатът лъже, само че това е футболът. Що се отнася до клуба не съм аз индивидът, който да споделя. По-трудният мач за нас ще бъде против Пирин. Знаем против кого и къде играем ", добави треньорът на Локомотив Пловдив.

" Трябва да вземем тези два мача поради почитателите. Те през цялата година бяха зад тима и ги подкрепяха. Тях не ги интересува кой е притежателят, футболистите и какви са проблемите. Искат да даваме всичко от нас. Имаме оттегляне от играта, която показвахме. Отборите към този момент се нагодиха. Ние и Левски сме от дребното разпознаваеми тимове. Ако желаеме да надградим, ще ни трябват футболисти, с цел да има конкуренция и да бъдем гъвкави ", приключи Александър Томаш.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР