Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш бе недоволен от крайния

...
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш бе недоволен от крайния
Коментари Харесай

Томаш: Горд съм с футболистите, имаме огромен потенциал

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш бе неудовлетворен от крайния резултат и метода на развиване на дуела против Черно море, само че похвали своите играчи за характера, който са посочили в срещата.

" Мисля, че и двата тима се постараха да се получи мач сред първия и втория, до момента в който не се намеси фактор, който не зависи нито от мен, нито от футболистите. Със субективния фактор няма по какъв начин да се преборим. Опитвахме се да играем футбол с нашите си неточности. Мисля, че бяхме тимът, който се стараеше да играе повече футбол ", стартира той.

" Черно море е добър тим с добър треньор, само че ние желаехме повече успеха, до момента в който бяхме с числено тъждество. Трябваше да решим мача през първото полувреме, само че това е до опит и класа. Получи се мач за неутралния фен, който е доста добър, само че за нас треньорите е много нервозен. Не ми е работа да разясня съдиите, само че това не оказва помощ на футбола ", продължи експертът.

" Имахме три тежки мача – с Лудогорец, ЦСКА и Черно море. Във всеки един мач се опитахме да играем, както ние можем. Горд съм с футболистите. На моменти стояхме доста по-добре от съперниците си ", добави треньорът на Локомотив Пловдив.

" Тук на „ Тича “ се играе мъчно. Познавам старши треньора и Черно море. Това, което направихме ние, демонстрира, че имаме голям потециал. Много ще е мъчно да се задържим на върха, би трябвало неизменност. Във всеки един мач Локомотив ще пробва да демонстрира своя жанр на игра, ние се забавляваме на терена и бяхме с големи сърца през днешния ден ", приключи Александър Томаш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР