Треньорът на Локомотив Пд отчита класата на съперника, но пази

...
Треньорът на Локомотив Пд отчита класата на съперника, но пази
Коментари Харесай

Акрапович отчета класата на Лудогорец преди финала

Треньорът на Локомотив Пд регистрира класата на противника, само че пази скрито оръжие, с което да изненада първенците.

„ Хубаво е, когато имаш пари, да ги даваш за нови играчи. Това демонстрира единствено какъв брой сериозен клуб е това и какъв брой са проведени, имат благоприятни условия. Те имат огромни цели като шампионска лига и е обикновено да влагат пари, с цел да завоюват пари. Лудогорец има качества, разполагат със страхотни играчи, по двама на всяка позиция. Ние нямаме това, само че имаме огромно предпочитание и нещо, което те нямат и ще го покажем на терена”, разяснява Акрапович пред NOVA.

Локомотив към този момент е печелил мача за Суперкупата след шампионската купа през 2004-а година, а Акрапович има вяра, че насъбраният опит от финала за купата на България против Ботев ще помогне доста в дуела с Лудогорец.

„ Разбира се, по-лесно е, когато към този момент имаш един край зад себе си, изключително когато си го спечелил. Това е значим опит и оказва помощ както на играчите по този начин и на щаба. Финал е, който се класира за край, желае да се завоюва купа. Нашето предпочитание също е да се представим по най-хубавия метод. Със сигурност не сме готови по този начин, както ни се желае, само че ще създадем всичко допустимо да сме на ниво”, приключи той.

С групата на "черно-белите " попадна героят от финала за купата Ален Ожболт, който не е изцяло възобновен, само че въпреки всичко може да се появи в игра.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР