Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович реши да не дава традиционната

...
Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович реши да не дава традиционната
Коментари Харесай

Бруно се показа: Даде изявление пред сайта. Вижте го

Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович реши да не дава обичайна преди старта на пролетния дял от шампионата конференция. Така си спести отговори на въпросите за какво бяха освободени единствено българи и бяха привлечени играчи единствено от някогашна Югославия, и то от долните дивизии. И за какво новите не започнаха нито един път като титуляри даже в контролите. Защо не бе обещано игрово време на двамата юноши по време на мачовете в Анталия и дали усеща някаква виновност, че на последния мач от есента на Лаута имаше едвам 138 души.
Публикуваме изказването на Акрапович без редакторска интервенция:
„ Подготовката върви по проект, лагерът в Анталия мина доста добре. От началото до в този момент сме изиграли осем контроли и се вижда, че някои неща, които предходната година не бяха по този начин, както желаех аз, в този момент са най-малко 2-3 стъпки по-напред. Харесва ми това, че сред футболистите има конкуренция - всеки има предпочитание да даде оптималното от себе си. Другото, на което доста държа, са връзките - желая те да си оказват помощ един на различен, атмосферата в тима да е ведра и положителна и считам, че значително това е реалност. Кондиционно тимът е в доста добра форма. Допреди два дни нямаше съществено контузени играчи, само че в сряда, по време на подготовка Мустафа Абдулахи се контузи. За страдание ядрено-магнитният резонанс удостовери, че има скъсани връзки на коляното. Много скърбя, че това се случи, тъй като той беше в чудесна форма, играеше доста добре, имаше значима роля в моите проекти за пролетния полусезон. Ще липсва и на мен, и на тима, само че такива неща се случват. Пожелавам му бързо възобновяване и бързо завръщане назад на терена. Ален Ожболт имаше проблем с крайници, който не му позволяваше да играе на 100 %, само че мисля, че бързо ще се оправи.

Доволен съм от зимната селекция, запазихме съвсем същия състав на тима, като надградихме с новите попълнения. Успяхме да намерим играчите, които дават отговор на моята идея за тим от млади футболисти, на метода ми на работа и задачите пред тима. Момчил Цветанов се аклиматизира доста бързо и има огромно предпочитание да покаже на публиката, че може да помогне. Никола Марич и Един Бахтич също са доста качествени футболисти, към момента се приспособяват и се надявам скоро да могат да разпрострат своя капацитет и да оказват помощ на тима да върви напред. Освен тях взехме и вратаря Стамен Бояджиев - надарен и млад, бъдещето е пред него. Така че - подготвени сме, полусезонът следва, има доста мачове и всеки един състезател ще има опция да се потвърди на терена.

Мисля, че имаме сериозен късмет да продължим и към полуфинала за Купата на България.

Относно идният ни първи мач в неделя против Левски(София) мога да кажа, че през есента на предходната година Локомотив Пловдив сподели, че може да победи всеки тим - включително Левски, Лудогорец и Ботев. Понякога вземахме точка, различен път нямахме шанс, а от време на време съперникът ни превъзхождаше, само че във всеки мач имахме един тим, който даваше 100 %, всичко от себе си. Вярвам, че ще продължат по този метод и през идния полусезон и ще играем нападателен, атакуващ, мъжки футбол. Надявам се почитателите да продължат да поддържат тима, тъй като това, което те ни дават, ние ще създадем всичко по силите си да върнем в резултати. “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР