Треньорът на Локомотив Александър Томаш, призна превъзходството на ЦСКА 1948

...
Треньорът на Локомотив Александър Томаш, призна превъзходството на ЦСКА 1948
Коментари Харесай

Томаш: Индивидуалната класа реши мача

Треньорът на Локомотив Александър Томаш, призна превъзходството на ЦСКА 1948 в дуела сред двата отбора. „ Червените ” се постановиха с 3:1 и нанесоха първо домакинско проваляне на „ смърфовете ” от началото на сезона.

„ Играхме против съперник, който има самостоятелна класа и лукса да разполага с дълга пейка. Неприятна загуба, само че приветствам футболистите си. До 40-ата минута бяхме тима, който накара тима на ЦСКА 1948 да играе по метод, по който не бе играл до момента – с дълги топки.Имахме обстановки, само че не успяхме да вкараме. След това имахме дребни съмнения, които ни разклатиха ”, разяснява Томаш.

„ В България доста бързо подвигаме играчите, и бързо ги смъкваме. Момчетата ще вършат неточности. Аз съм човек, който залага на млади. Тук е моментът да ги поддържа и да се учат от грешките си, тъй като нищо съдбовно не се е случило. Класата коства пари. Играчите на почивката усетиха самостоятелната класа в противниковия тим. Всичко е логика на психиката, само че това е, с което разполагаме сега ”, сподели още експертът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР