Треньорът на Локомотив Александър Томаш говори след равенството с ЦСКА

...
Треньорът на Локомотив Александър Томаш говори след равенството с ЦСКА
Коментари Харесай

Томаш: Мачът беше наш, не съм доволен от първите 20 минутиа

Треньорът на Локомотив Александър Томаш приказва след равенството с ЦСКА 1948.
Прочетете още
" С чиста съвест мога да кажа, че мачът бе наш. Не съм удовлетворен само от първите 20 минути. Аз на футболистите го споделих по-твърдо тук ще го кажа по този начин - влязохме като дами в мача. Мислехме, че съперникът няма да се бори. Трябва да се сбиеш, да пуснеш кръв, с цел да наложим нашия жанр на игра. Това което направи Алфа е закононарушение, ще взема ограничения, това бе чиста обстановка, в която да поведем с 2:1. Ако би трябвало да бъда откровен създадохме доста обстановки и не успяхме да ги отбележим. Явно проблемите са в нас. Не е елементарно. Мога с чиста съвест да кажа, че имаше и забавни отсъждания, които се чудя по какъв начин се случват. Мога да похваля футболистите за реакцията откакто трябваше да крещя. Сега няма да сме преди всичко и се надявам, че ще падне една тежест от футболистите и да се забавляват на терена. Да, може да позволяваме неточности.Това е плод на израстването, което следва при нас ", съобщи наставникът на " смърфовете " след срещата.

" Това е в подсъзнанието на футболистите, знам по какъв начин разсъждават, започнаха да звънят сътрудници и другари. Опитвам се да ги държа крепко стъпили на земята. Виждам обикновени неточности, които дете няма да направи, това ми демонстрира, че не са напълно в мача. Ние сме тим, който не може да се надиграва самостоятелно, ние сме колектив. Нямаме доста мощни единици. Трябва да играем мощно дружно. Всеки може да сгреши, аз мога да сгреша. Когато ние не си подадем на празна врата, това е закононарушение, тъй като повеждаме с 2:1, по тази причина съм гневен ", разяснява Томаш още веднъж обстановката с Алфа Конте в края на първото полувреме.

" Това е моментна форма. Ботев разполага с положителни футболисти, минаха през много катаклизми. Аз изживях дербито три пъти. Тук формата не е значима, може би мач за публиката и града. Ще кажа на футболистите, че не е непременно, само че те ще дадат всичко от себе си "

" Не, мога да кажа единствено, че им смъквам шапка. Това което чувствам от тях към тима е велика. Тези момчета са непрекъснато до футболистите, реверанс пред тази аудитория ", приключи той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР