Треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели, че е останал доволен

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели, че е останал доволен
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Имаме още доста къде да работим и надграждаме

Треньорът на Левски Станимир Стоилов показа, че е останал удовлетворен от подготовката на отбора в Дубай. Специалистът приказва пред медиите броени минути след завръщането на " сините " в София.

" Футболистите се стараха доста. Това, което имахме като концепция, го свършихме. Сега значимото е да се настроим на българска вълна и да се представим по най-хубавия метод. Контузията на Петрис ни остави с човек по-малко. Успяхме да наваксаме по-малките пропуски. Нямаме причина да сме недоволни. Напредваме в някои съставни елементи - най-много в увереността над контрола на топката, само че към момента ни би трябвало убеденост и самочувствие пред гола.

Трябва да сме по-безупречни във фаза отбрана. Имаме още много къде да работим и надграждаме. Важен е методът, по който ще стартираме. Малко падна класата на противниците си, това беше казусът. И ние имаме да желаеме неустойки. Взехме това решение за мача със Спартак (Москва). Имахме чудесно време, отлични терени и отлична храна. Естествено и в Турция има положителни условия. Имаме задоволително наши неща и проблеми. Имаме време до първите мачове. По-важно е по какъв начин ще се представим ние, а не нашите противници. Сменят се полека-лека целите. Сега построяваме тим.

От предишния до този януари виждате сами каква фрапантна разлика има в интереса към нашите играчи. Всички, които са към и в тима правят добра работа. Неслучайно има подобен огромен интерес към наши играчи. Щом можем да надграждаме от лятото, би трябвало да резервираме нашите играчи. Видях огромно усърдие и предпочитание в играчите да работят добре. Отборите от контролните срещи не могат да бъдат огромен отзив до каква степен е стигнал Левски. Сега ще ни би трябвало повече воля и темперамент.

Имаме си бюджет, който към този момент прецизно съблюдаваме. След напускането на Миланов имаме отворена алтернатива. Ако Левски надгражда, би трябвало да прибавя повече класа. Това е оптималното, което можем да създадем с този бюджет. Все още би трябвало да мислим за спасението на клуба. Мисля, че привлякохме допустимо най-хубавите варианти. Характерът и колективът ще бъдат основни в идващия месец и половина. Факт е, че на този стадий съумяваме да плащаме заплати на играчи и чиновници. Моята позиция по отношение на Георги Иванов не се разграничава по отношение на тази на клуба. Тук няма разнообразни позиции ", сподели Стоилов.
 Левски се прибира от лагера в Дубай без Ники Михайлов
Левски се прибира от лагера в Дубай без Ники Михайлов

По разписание самолетът се чака да кацне на летище София към 13:35 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР