Треньорът на Левски Станимир Стоилов и изпълнителният директор Ивайло Ивков

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов и изпълнителният директор Ивайло Ивков
Коментари Харесай

Станимир Стоилов и Иво Ивков плащат част от неустойките на Левски?

Треньорът на Левски Станимир Стоилов и изпълнителният шеф Ивайло Ивков ще платят част от неустойките, които клубът дължи за провалените контроли с съветските тимове Спартак (Москва) и Урал Екатерининбург, оповестява " Тема Спорт ". Двамата ще извадят от личния си джоб по 10 000 лв., с цел да покрият сумата за втория спаринг.

" Сините " ще би трябвало да заплатят по 20 бона за двете инспекции, които отхвърлиха да изиграят. Неустойката за провалената среща със Спартак (Москва) ще бъде покрита от парите, които Левски ще получи за непроведения спаринг с различен съветски отбор - Краснодар.
 Официално: Спартак (Москва) изиска обезщетение от Левски
Официално: Спартак (Москва) изиска обезщетение от Левски

Нови проблеми за " сините "

Бяха се появили информации, че той е пропаднал по виновност на сините, само че тя е била в новият треньорски щаб на съветския тим. По този метод Стоилов и Ивков с персонални средства ще покрият разноските за контролата с Урал, която трябваше да се организира в последния ден от лагера в Дубай.

Вчера клубът от Екатеринбург даде подробна информация по проблема и се базира на уговорка в контракта сред двата тима. Новината беше обявена от президента на Урал Григорий Иванов.

" Подписахме контракт с тях за мача. Сега най-вероятно ще заплащат неустойки. Има уговорка в контракта за неустойки против клуба, по чиято виновност е провалена срещата ", споделя шефът на Урал пред съветския " Мач ТВ ".

Проверката трябваше да се играе на 31 януари, само че сините анулираха срещата.
 Нови проблеми в
Нови проблеми в " синьо ": Втори съветски тим желае наказателна клауза от Левски, базират се на контракт

Президентът на Урал с коментар

В формалното писмо на клуба от " Герена ", в което от Урал разкриват какво се написа, се споделя, че контролата се анулира " заради публичен напън върху Левски, най-вече от страна на почитателите ".

" Левски Ви моли да се отнесете с схващане към решението му и показва вяра, че в бъдеще безусловно ще се срещне с Урал на футболния терен ", пишелo в писмото на сините до сътрудниците им от Урал.
 Левски стартира акция за абонаментни карти за пролетния полусезон
Левски стартира акция за абонаментни карти за пролетния полусезон

Ето какви са цените
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР