Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите преди заминаването

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите преди заминаването
Коментари Харесай

Мъри отговори за НАП и нападна Лечков

Треньорът на Левски Станимир Стоилов приказва пред медиите преди заминаването на сините за подготвителния лагер в Боровец.

„ Велтон и Ивелин Попов съществено участваха на всички типове процедури, с цел да са подготвени за подготовката. В първите дни всичко е наред и уповавам се националите да се върнат здрави. Объркан съм дали да вършим подготовка или да продължим да упражняваме в комбинация на миниподготовка и продължение на сезона. Нямаше да харчим непотребни пари и да продължим с добра кондиция. Ненужен разход е на супербогатите тимове в България. Парите са доста огромни, само че никой не желае да трансформира нещата към по-добро. Напуши ме смях от извиненията, които слушах. Гледам да вървим добре, Левски да е добре “

„ Няма никакви опасности за травми. Те идват, когато има подготовка, три месеца състезание, отново подготовка. Натоварва се организма. Контузиите са неизменима част, тъй като и по улицата може да се контузиш. Изкарахме сезона с 12-13 индивида. Цял свят играе по този начин. Искахме да играем от февруари до декември, само че няма да стане. До огромна част, когато отидохме в чужбина получавахме съществени контузии, тъй като са други натоварванията и сезона. Търсим още едно ново попълнение, с цел да имаме повече конкуренция. Заложено е в бюджета, даже имаме непотребни пари. Имаме хрумвания какво да се случи. Надявам се да се подсилим до седмица с ново попълнение “, добави още той.

„ Допълнителни разноски няма да вършим. Може да си позволим още един състезател, в случай че намерим по какъв начин Здравко Димитров и Димитър Костадинов ни освободят от финансовите отговорности. Идването ми в клуба бе да спасим Левски игрово и финансово. С първото спряхме пропадането. Левскарите няма към този момент от какво да се срамят, когато играе отбора. Финансово изчистихме доста неща към клубове и играчи. Това приказва доста за хората в клуба, благодарение на спонсора и последователите. Трябва да почистим по-късно отговорностите към Национална агенция за приходите. Постепенно ще стартира да се заплаща и там регулярно. Това като се случи, ще сме си изпълнили дилемите и ще позволим по-късно на мераклиите, които желаят да се ширят в клуба да се явяват в медийното пространство

„ Ще има горделив Левски, който ще играе футбол. Сигурно ще има мачове, в които ще играем добре и да загубим. Искам да надграждаме в контрола на топката, комбинативността, основаването на положения и реализирането им. Показахме добра тактическа дисциплинираност. Има симбиоза сред тим и почитатели и по тази причина Левски се държи на повърхността. Моето мнение е, че Левски би трябвало да има нов стадион, с цел да предлагаме условия с европейски стандарти. Ако това не се случи, по-добре да освобождаваме местата “, сподели треньорът на „ сините “.

„ Хосе Кордоба е с минимална контузия. Ще почива към една седмица. Надявам се към края ѝ да стартира леки тренировки. Доброто усещане, което ми направиха двамата бразилци и Хосе е, че не пътуваха, а останаха да се възвръщат. Търсим втори тим, тъй като У-19 е безсмислена група. Нямаме задоволително на брой играчи, които да играят във Втора лига. Другото, което е финансовата страна. Предпочетохме Трета лига. Необясними такси има в групите. Ако един ден Левски би трябвало да има втори тим, ще е когато всички отговорности се изчистят. Задачата, която имаме е да извадим Левски от обстановката. За мен концепцията от приходите от „ Левски на левскарите “ е да отидат за погасяване на отговорностите към Национална агенция за приходите. Другият вид е да се търсят огромни споносри “, съобщи Мъри.

„ Имаме отговорности, които би трябвало да ги осъществим, само че чак господин Спецов да взема решение какъв ще е Левски, надали всеки в страната е извършил всички отговорности. Левски ще почисти всичко, каквото би трябвало. Няма да се заиграваме. Другата ни задача е това, откакто другата е изпълнена. Тези отговорности не са трупани от тази година, а от преди доста. Защо от Национална агенция за приходите не приказваха тогава? Сега им е комфортно. При нас не се е свързвала прокуратурата. Такива въпроси би трябвало да се задават към другия тим, тъй като Левски не играе в такива игри. От „ Левски на левскарите “ би трябвало да има взрив на доходи. Моето семейство също желае да е част от сдружението и изчакваме. Мисля, че всички проблеми се взеха решение към онлайн поръчките. За 7-8 месеца Левски съвсем почисти всички отговорности към доста хора. Надявам се, че сдружението ще ни избави от отговорностите към Национална агенция за приходите “, добави още той.

„ На фона на всеобщата ни тъга на българския футбол не би трябвало да хвърляме виновност върху играчите. Казвал съм ги проблемите, най-големият сме треньорите и футболистите. Трябва да си поемем отговорността. Трябва да се мисли доста преди назначението и да се реши кой ще е идващия треньор. Имаме нелош тим, който дълго време не може да откри пътя към успеха. Не би трябвало да бягаме от нашата отговорност и е належащо да се усъвършенства инфраструктурата. Като подмладявахме тима против Грузия, кое беше? Христов и Минчев бяха под 24 години. Глупости си приказваме. Лечков и Костадинов знаят рецептите, само че не ги споделят. Откакто е Лечков към този момент 16 години нямаме триумф. Да внимават с играчите и то изключително с тези на Левски. Ивелин Попов набира оптимално положение. Нямам никакви подозрения в неговите качества и би трябвало да го вкараме във форма, с цел да радва хората. Той е от играчите, които могат да създадат разликата. Уелтън до 10-12 дни ще навлезе във форма, по-бързо ще е при него “, съобщи Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР