Треньорът на Левски Станимир Стоилов е предоставил списък на ръководството

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов е предоставил списък на ръководството
Коментари Харесай

Мъри Стоилов иска петима нови през лятото

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е дал лист на управлението на “сините ” за летния трансферен прозорец. желае да укрепи състава си на няколко позиции, като е декларирал, че държи столичани да привлекат вратар, десен бранител, вътрешен халф, дясно крило и нападател.

Наставникът извърши минималната си цел, подсигурявайки се с двама бранители, двама халфове и дясно крило. През зимата на “Герена ” дойдоха,,, и. В момента петимата са със статут на титуляри.

Под рамката разполага с и 17-годишния. На десния фланг на отбраната безалтернативен наподобява, че е, макар че в тази зона може да работи и Патрик-Габриел Галчев, само че държи да притегли състезател, който да се приближава до представянето на отляво и непрекъснато да тормози противниковата отбрана с включвания.
 Ивелин Попов се схванал с Левски Ивелин Попов се схванал с Левски
В средата на терена също ще търси нов футболист, тъй като не се знае към момента с кава халфова линия ще разполага отборът при започване на идната акция. е в застой, пък е чартърен при “сините ” до края на сезона, а е с изтичащ контракт и не е ясно дали ще остане.

На лявото крило не се търси опция на. В нахлуване “сините ” се целят в намирането на голаджия, макар че Стоилво е удовлетворен от представянето на. е евентуално попълнение там или за отдясно.

“Тема ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР