Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде интервю за БНР, в

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде интервю за БНР, в
Коментари Харесай

Мъри: Сираков никога не е пречил на моята работа

Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде изявление за БНР, в което разяснява тематиките със своя тим, с националния отбор и положението на българския футбол.

За Левски и положението на отбора:

Добре е, че направихме няколко следващи победи, макар че това не би трябвало да е критерият. Да, бяха положителни мачове за тима като победа. Според мен ние имаме още къде да се развиваме, да играем по-добре, с цел да стигнем до оптималното равнище, което имат тези играчи и този тим. Така че успехите са най-много за убеденост. Резултатът не би трябвало да служи за илюзия, а през тези три седмици пауза, дори и баба Ванга не може да каже по какъв начин ще стартираме. Сега играем примерно след 21 дни един мач, имам още 10 дни до идващия мач направете сметка защо става въпрос, никой не се вглежда в проблемите. На мача особено с Лудогорец ми хареса ненапълно динамичността. Имахме някакво равнище, само че такива мачове би трябвало да се редуват през неделя или през 3- 4 дни, с цел да може в действителност футболистите порастват. Ако има повече мачове под високо натоварване като висока динамичност, играчите ще качват своите качества. След като играеше 1 мач след това по приблизително равнище, а по-късно и 20 дни пауза към този момент това приказва за не можем да натрупваме откъм работа, да натрупаме качество. На този стадий не мога да кажа до какъв брой минути Левски може да играе.

Въобще за селекция имаме някакви хрумвания, само че доста мъчно с мисли към този момент за селекция, тъй като началото беше по елементарно. Стигнахме до някакво равнище, което мислим, че тези финансови благоприятни условия можем да го подобрим. Оттук нататък би трябвало да се надгражда. За надграждане би трябвало много по съществено финансиране, тъй че ще се опитаме да създадем селекция с опциите, които имаме,става все по-трудно.

Аз персонално считам, че в случай че запазим целия тим, и в случай че се прибавят едно, две попълнения през лятото, този тим може да се бори за първите две места, освен третото.

На този стадий много точки сме надалеч от евротурнирите като игра като държание на терена. Смятам, че заслужаваме да бъдем в евротурнирите, само че това не е задоволително.

Кой ще е първенец?

След като не е Левски, за мен е без значение кои първенец, дано които повече заслужават, който по успее да завоюва повече точки. На този стадий ясни са кандидатите за купата и който издържи, най-после ще завоюва повече точки. И да позволява по-малко неточности той ще бъде първенец.
Да, прелестно е, когато почитателите демонстрират почитание. Естествено, никой в Левски никой не е получавал безплатно нищо, тъй че аз също несъмнено съм приключил някоя работа, която да оставя хората предостатъчно, само че най към този момент, което е постоянно съм работил в името и почтено в името на Левски и съм поставял преди всичко футболния клуб и Левски, а по-късно персонални ползи или ползи на избрани играчи.

Какво може да го накара да си тръгне от Левски?

Ако последователите се отдръпват от поддръжката и единството, която имаме по цяла България, това към този момент е сигурен знак, че нещо не е както би трябвало в моята работа.

По мотив на разликите сред него и Сираков:

Вижте, аз постоянно съм гледал в посока кое е положително за Левски, допускам всички желаеме това. Не желая да имам персонални връзки, постоянно сме гледали Левски да бъде добре. Сираков в никакъв случай не е пречил на моята работа. Той постоянно е давал опция да се работи.

По мотив на слуховете за оставка на Ивайло Ивков като изпълнителен шеф:

Още един слух. Когато се случат някои неща, ще разберете моите реакции.Аз нормално не давам обещание нищо гласно и не споделям на глас, само че просто се опитам с дейностите си да покажа какво мисля. Всичко, което имаше да споделям го споделих за работа в клуба преди този момент.

По мотив на идното Общо заседание:

Нямам визия какво ще се случи, нито ме интересува,нито запитвам. Не мога да взимам решение на Общото заседание, нито съм индивидът, който взима решенията на общото заседание. Най към този момент чакам да влязат свежи пари, да покрием част от задълженията.

За националния отбор:

Ами на всички ни се искаше България да завоюва.За страдание не се по този начин случи, само че аргументите са стратегия, метод на осъществяване, условия за работа, игрища ибази, шампионати. Оттам би трябвало да се стартира, с цел да можем да се огледаме след това внационалния тим. Иначе считам, че България има малко по- положителни благоприятни условия от това, което демонстрира особено на мача с Унгария, до момента в който мачът с Черна гора почти, общо взето беше равносилен. Ако страната не помогне, надали клубовете ще могат сами да се оправят с възстановяване на материалната си база. Не я притискаме. Държавата оказва помощ на всички, които са я притиснали. Както виждате, някъде със строят и игрища. Както виждате, всевъзможни типове митинги нормално се вземат решение с митинги в интерес на протестиращи. Флагманът на обединяването би трябвало да бъде футболният съюз, футболната лига и всички да да участваме дружно, да създадем едно футболно ядро и да притискаме всички. И ние няма да желаеме нищо за нас самите ние ще желаеме за спорта, за децата и за насладата на хората.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР