Треньорът на Левски Станимир Стоилов атакува БФС. Хасковлията смята, че

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов атакува БФС. Хасковлията смята, че
Коментари Харесай

Мъри атакува БФС

Треньорът на Левски Станимир Стоилов нападна БФС. Хасковлията счита, че хората в " Бояна " е трябвало да отворят целия стадион за мача с Ботев Пд в събота. Апелативната комисия действително пожали " сините ", откакто смени глобата от затворена напълно сцена до това да не се позволява аудитория единствено на някои елементи от Сектор " А ". Според Стоилов Апелативната комисия е трябвало да анулира напълно наказването, наложено на клуба. Първата глоба беше, тъй като физиотерапевтът на ЦСКА Иван Христов се оплака, че е уцелен с бомбичка. Служебното лице обаче по този начин и не показа здравна записка, че е потърпевш.
" Не, не съм удовлетворен. Очаквах да анулират наказването напълно. Левски е продал към 6000 карти, непрекъснато цялостни стадиона и от това живее. След като шефът на Апелативната комисия сподели, че няма потвърден случай или някакъв здравословен проблем, трябваше наказването да бъде анулирано. Такива соломоновски решения не обичам да се взимат във футбола.
Ще ни липсват почитателите от трибуната. За мен това е най-важната естрада, тъй като е направена по европейски стандарт, близо е до терена и основава атмосфера. А и огромна част от картите, които са продадени, са за тези места. Футбол без последователи не е футболът, който желая да виждам. В България се чудим по какъв начин да си слагаме сами бариери, с цел да няма задоволително почитатели - предел на билети, затваряме ги в кафези, не ги пускаме.
Може би всички би трябвало да сме по-гъвкави - и ние, и федерацията. Да проведем диалози, да седнем на една маса веднъж вечно. За мен това наказване има и по-лесно решение - или огромна финансова санкция, или без аудитория. Решавай! Ако си тим, който разчиташ на поддръжката на почитателите си, те ще си платят грешката, която са създали, и ще пуснеш аудитория ", съобщи Стоилов.
Левски победи Берое като посетител с 1:0 в последния мач от 12-ия кръг на efbet Лига. Под Аязмото прецизен беше Ивелин Попов (3). Ветеранът се разписа за сефте със синия екип, само че пък донесе скъпи 3 т. в борбата за купата.
" Радвам се, несъмнено, знаете какъв брой години чаках да направя дебют. Радвам се, че вкарах гол. Всеки идващ мач е най-съществен, желая да поздравя Берое за чудесния терен, който предоставиха.
Доста сложен мач за нас, само че тим като Левски, в случай че желае да се бори за нещо значимо, ще има много такива мачове. Казал съм на моите сътрудници още май месец - в случай че желаеме да станем първенци, ще има такива мачове. С темперамент, едно на тъга ", сподели Попето.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР