Треньорът на Левски Славиша Стоянович заяви, че е доволен от

...
Треньорът на Левски Славиша Стоянович заяви, че е доволен от
Коментари Харесай

Стоянович: Играхме със сърце, а не с глава

Треньорът на Левски Славиша Стоянович съобщи, че е удовлетворен от равенството 2:2 с Царско село предвид на това, че отборът му игра близо час с човек по-малко. Специалистът показа, че отборът му се оправя добре в нахлуване, само че не може да устоя на напрежението в отбрана.

" Като забележим всички обстановки на терена - би трябвало да сме удовлетворени от точката. Не можем да вършим такива глупави червени картони и да оставяме тима да се бори 70 минути с човек по-малко. С 10 души вкарахме гол, само че по принцип доста елементарно позволяваме попадения. Няма мач, в който да не сме вкарали, само че в отбрана не устояваме 90 минути ", стартира Стоянович.

" Трябва да се успокоим и да се приготвим за дерби. Ситуацията е комплицирана поради алените картони, вируса. Няма обаче какво да създадем. Получи се прочувствен мач. Футболът първо се играе с глава, по-късно с крайник и най-после със сърце. Ние малко объркахме реда през днешния ден ", добави треньорът на Левски.

" Има доста работа, която би трябвало да свършим. След края на шампионата би трябвало да забележим кой става за Левски и кой не. Надявам се да бъдем съответни против ЦСКА. Те са тим, който има доста играчи. Показаха качествата си освен в България, само че и в Европа. Чака ни доста сложен мач. Имаме доста проблеми, ще забележим на кого мога да разгадавам. Със сигурност ще ни е доста мъчно. Дербито е огромна мотивация за всеки футболист, аз не мога да го стимулирам 5 минути преди мача ", приключи Стоянович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР