Треньорът на Левски, Славиша Стоянович, ще има куп кадрови проблеми

...
Треньорът на Левски, Славиша Стоянович, ще има куп кадрови проблеми
Коментари Харесай

Огромни кадрови проблеми за Стоянович преди мачовете със Славия

Треньорът на Левски, Славиша Стоянович, ще има куп кадрови проблеми за решение към състава за мача от четвъртфиналите за Купата на България против Славия. Сърбинът призна след успеха с 3:1 над Ботев (Враца), че надали някой от контузените играчи ще бъде подготвен за срещата на "Овча Купел ".

С контузии в Левски са четири от новите попълнения - Ребин Сулака, Драган Михайлович, Файсал Рерас и Начо Монсалве. Испанецът е със подозрения за счупени ребра. Той бе откаран за обзор в Пирогов късно нощес. Днес ще повече изясненост каква е контузията му. Ако диагнозата се удостовери, то централният бранител ще отсъсва към 30-40 дни.

С травма е още и нападателят Стивън Петков, а отдавна навън са Борислав Цонев, Радослав Цонев, Андриан Краев и Матео Стаматов. Добрата вест е, че се завръща Мартин Райнов.

"Много тежко. Не имам вяра някой от контузените да се възвърне. Дано не се получи още някоя контузия. Като погледна на скамейката се чудя на избрани позиции кой да вкарам. Видяхте през второто полувреме против Ботев Мартин Петков игра халф-бек. Това е футболът, би трябвало да знаем по какъв начин да реагираме и в такива моменти ", сподели Стоянович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР