Треньорът на Левски Славиша Стоянович призова за пълна концентрация в

...
Треньорът на Левски Славиша Стоянович призова за пълна концентрация в
Коментари Харесай

Славиша Стоянович за дербито: Трябва да намалим емоциите до минимум

 Левски подвига бюджета за заплати, с цел да задържи звездно трио
Треньорът на Левски Славиша Стоянович прикани за цялостна централизация в дербито с ЦСКА, което ще се ирае тази събота. Той призна, че в мача има доста страсти, само че акцентира, че играчите му би трябвало да запазят хладнокръвие през всичките 90 минути.

" Дербито си е дерби. То носи специфична страст и значи доста за почитателите на двата тима. Естествено, ние би трябвало да подходим професионално и да понижим страстите до най-малко, с цел да се концентрираме върху самия мач и това, което ще се случи на терена.

Концентрацията е от огромно значение, тъй като на стадиона ще има доста почитатели и в такива обстановки атмосферата те води напред. В такива моменти от време на време забравяш какви са тактическите ти задания. Нашата основна цел е тимът да се концентрира върху отговорностите си на терена в тези 90 и повече минути.

В края на краищата това е мач за 3 точки. Подобни дерби срещи носят страст и мотивация за идващите дуели. За почитателите и спонсорите сходни дуели са значими.

Така че от една страна това е единствено един мач за 3 точки, а от друга - е нещо доста повече " изясни Славиша Стоянович в изявление за предаването " Домът на футбола " по Диема Спорт, което ще се излъчи довечера от 21:30 часа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР