Треньорът на Левски - Славиша Стоянович обяви, че тази седмица

...
Треньорът на Левски - Славиша Стоянович обяви, че тази седмица
Коментари Харесай

Славиша и Сираков бистрят бъдещето на млади левскари

Треньорът на Левски - Славиша Стоянович разгласи, че тази седмица ще организира среща със притежателя Наско Сираков. На нея двамата ще обсъдят за кои играчи е най-добре да бъдат преотстъпени, написа " Тема спорт ". Досега през зимата " сините " привлякоха петима нови - вратаря Звонимир Микулич, централните бранители Ребин Сулака и Начо Монсалве, както и бековете Файсал Рерас и Драган Михайлович.

Преди подновяването на пролетния полусезон питане на " Герена " за наем имаше на младоците Георги Александров и Патрик-Габриел Галчев. Тогава обаче Славиша Стоянович разгласи, че не желае да се разделя с никого. Сега обаче броя на играчите набъбна. Със статут на твърда запаса сега е Алекс Петков, който през есента си партнираше с Живко Атанасов в центъра на защитата. Тогава той изигра 12 турнирни мача.

Може да има и преотстъпени нападатели. Вече е ясно, че Илия Димитров едва ли ще получи някакви шансове напролет. През есенния полусезон юношата на клуба също рядко попадаше в групата за турнирните мачове.
 Още един българин сяда на
Още един българин сяда на " синята " аварийна пейка

Гласят Начо Монсалве за титуляр против Етър
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР